Péntek, 2024-04-26, 2:05 AM
Üdvözöllek Vendég | R
Eb-Training Team



NyitólapProfilom>
Regisztráció

Belépés
Honlap-menü

Belépés

Gazdavédelem.

Fegyelmező.

Hátrálósok.

Kutyás-kommandós

Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Nyitólap » 2012 » Július » 5 » Éles bevetésen.
0:05 AM
Éles bevetésen.
Pár nappal ezelőtt Géza, Pálma a kutya és egy másik rendőr éjszakában szolgálatban volt kocsival és az ügyeletes kiküldte őket a cigánytelepre, hogy valami gáz van, de a háttérzajokból ítélve nem nagy, menjenek ki, nézzenek szét és rakjanak rendet, ha kell.
Na, kiértek a cigánytelepre, 50 hangoskodó cigány, kiszáll a Géza társa és már estek is neki.Kiugrott Géza az autóból, látta hogy bántják a társát, már kapta is ki Pálmát szájkosár nélkül.Ordítoztak vele a cigányok, hogy TEDD VISSZA A KUTYÁT A KOCSIBA AZONNAL!
Géza:NEM TESZEM, A TÖRVÉNY NEVÉBEN FELSZÓLÍTOM, HOGY HAGYJA ABBA STB...KÜLÖNBEN SZOLGÁLATI KUTYÁT ALKALMAZOK!

És ment védeni a társát.Egy cigó nekitámadt Gézának, Pálma meg megtépte a gúnyáját...közben hallott a Géza a háta mögött lépéseket és már fordult is a kutyával, a háta mögött meg egy másik cigány ment neki..Pálma arról meg leszedte a ruhát.Közben ordít a mikrofonba Géza, hogy küldjetek erősítést, mert megtámadtak minket, de küldjetek mentőt is, mert a kutya két cigányt megharapott.(éjszaka volt ugye és csak azt látta, hogy a kutya harap, hogy mekkorákat azt ugye nem).

Na, a cigányok meg látták ám, hogy harap a kutya és a rendőr se szart be, ezért a józanabb cigányok gyürték le a hőzöngő társaikat, ezért nem lett nagyobb baj.Meg kiért az erősítés is, meg a mentő.Az első cigányt megharapta a kutya, de nem nagyon, a ruha azért védte, kapott egy tetanuszt,azt békén is hagyták, a másik az őrjöngött, be is vitték a pszichiátriára.Nem fogta telibe őt se a kutya, karmolások, horzsolások voltak rajta.(Meg mondta Géza, hogy vissza-vissza húzta a kutyát, nem engedte teljesen rájuk, forgolódott, mert nem tudta, mikor ki fog majd rá támadni ezért nem tudott Pálma nagyokat harapni.)

Az ügyeletes tiszt számon kérte Gézán, hogy miért nem használt szájkosarat, Géza meg felháborodva mondta, kiküldtök a cigánytelepre kettőnket 50 cigányra bántják a társamat és még használjak szájkosarat?
Mint kutyás rendőrre más szabályok vonatkoznak rá, mint a járőrőkre és van egy olyan kitétel, ha kutyás rendőr úgy ítéli meg, hogy testi épségük védelmében használni kell a kutyát, akkor használhatja és senki nem kérheti rajta számon, miért döntött így.
Most este mesélte Géza, hogy annyi a fejlemény, hogy a cigányt feljelentették hívatasos személy elleni blablabala.Az ügyeletes rendőrt, aki kikülte őket, fegyelmit kapott a kapitánytól, mert erősítés nélkül nem küldhette volna ki őket.Gézát meg nagyon megdícsérték.
Géza Szegedről került halasra és mondták neki a rendőrtársai, hogy máskor ilyenkor mindig használni kellett a fegyvert és levegőbe lővőldözni, másképp nem bírtak velük.
A kiképző központban is örültek, a vele végzett kutyás társak meg írígykedtek, hogy Pálma volt az első, aki bizonyított akcióban.

Csináltunk is rögtön egy olyan tréninget, hogy hárman csibészkarral közrefogtuk őket, Árpi, Peti és én, keringtünk körülöttük és egymás után támadtunk rájuk és ahogy harapott Pálma, már kapta is meg a kart, és a másik segéd meg hátulról támadott, utána meg a harmadik.Pálma gyakorlatilag harapott kiköpte a kart , rögtön megint harapott stb...Gézának meg mondtam, használjon hámot, fasza k9-s rendőrhámja van jó fogantyúval...mert stabilabban tudja tartani és irányítani a kutyát, meg forgolódni vele, mint pórázon.
Szolgállatban volt, úgy hozták kocsival kutyázni, a két társa meg szájtátva bámult az útról, a kerítésen befelé és hiába hívtuk őket, nem mertek bejönni...pedig még volt ott pár jó kutya. 
Megtekintések száma: 827 | Hozzáadta: super | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:
Keresés

Naptár
«  Július 2012  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Jön a kutya...jaj!

Gazdavédelem 2.

Brúnó-őv. tréning.

Játékos szituációk

Barátaink:
  • vonrebellhof.hu
  • Vérző Hold Stúdió
  • alsoretiharcos.freewb.hu
  • berkes-zsolt.gportal.hu
  • Hun-Web Linkek
  • Kutya.wyw.hu
  • kutyatartas
  • Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
  • .tkb.atw.hu
  • http://korostorkifenevad.lapunk.hu


  • Copyright MyCorp © 2024
    Ingyenes webtárhely uCoz